Modtag restmaling

Hvem kan få maling?
Som udgangspunkt kan alle (private) borgere modtage maling. Vi er klar over det bæredygtige element i, at stoppe afbrænding af god og brugbar maling.

En vigtig del af vores projekt er dog, at medborgere med en indtægt som ikke kan bære udgiften til maling, skal have muligheden for det. Det kan være man er på kontanthjælp, er sygemeldt, får førtidspension, studerer eller er kunstner med begrænset indkomst.


Hvordan foregår uddelingen?

For at deltage i en uddeling skal man tilmelde sig via den formular, vi deler på Facebook, cirka to gange om ugen: facebook.com/paintitforwarddk.

Da vi har begrænset kapacitet, fjerner vi linket til tilmelding når vi har nået max antal modtagere.
Vi er klar over at det kan være svært at nå, men husk at vi uddeler stort set alle uger (undtagen ferier), så man må væbne sig med lidt tålmodighed engang imellem.

Normalt finder uddelingen sted en eftermiddag om ugen mellem kl. 16 og 18 (ikke i ferier).


Hvilken maling kan jeg få?

Vi modtager maling fra både private, malermestre, producenter og genbrugsstationer. Det er derfor forskelligt, hvad vi har på lager, og hvad man kan få. Vi har en begrænsning på 10 liter hvid maling pr. person. Da vi ikke har et fast sortiment, kan vi ikke svare på spørgsmål om lagerstatus. 

Vil du støtte vores videre arbejde?

Vi kan ikke eksistere uden støtte, så et hvert bidrag er meget velkomment. Det er naturligvis ikke et krav og det er helt frivilligt - men vi opfordrer til at man sender en donation, når man afhenter maling. Hver en krone tæller, og det er helt op til dig, om du vil donere 25, 50, 100 eller 500 kr.
Du kan også støtte os direkte her: Støt os.

Foreninger og kulturelle projekter

Hvis du repræsenterer en forening eller et kulturelt/kunstnerisk projekt, skal du sende os en besked herfra: paintitforward.dk/projektVær opmærksom på, at vi IKKE kan svare på spørgsmål angående lagerstatus, og vi ikke har faste åbningstider som en butik.
En del af vores maling henter vi på dagen på genbrugspladsen og vi uddeler ofte nogle af bøtterne samme dag, så derfor kan vi ikke svare på spørgsmål omkring lagerstatus. 
Du kan læse fle


Andre siger:

Det er ligesom juleaften! Nu kan jeg endelig få malet.

- Marie

"Rigtig dejlig oplevelse!
Udover at man kan hente maling,

så man kan komme igang med alt

hvad der trænger, bliver man mødt af ekstremt søde og hjælpsomme frivillige som tog godt imod en.

Så nu er der ingen undskyldninger længere, det er bare igang!! Et helt fantastisk koncept og jeg er lykkelig og taknemmelig for deres tilbud!" - Tonie