Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange spørgsmål og vi vil rigtig gerne svare - men vi har svært ved at følge med. 

Du kan hjælpe os ved at se om dit spørgsmål er beskrevet herunder, og ved at læse om at modtage restmaling her: Modtag maling

Eller om at modtage restmaling som forening/(kunst)projekt: 
Modtag maling som socialt/kulturelt projekt

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg modtage maling?

Som udgangspunkt kan alle modtage - så længe man er obs på, at vi ikke er en modpol til malerforretninger, men vi er sat i verden for at videredele restmaling til medmennesker med lav økonomi og foreninger/projekter baseret på frivillighed og gratis entre.

Hvordan kan støtte jer?

Hvor er vi glade for at du spørger!
Vi kan ikke eksistere uden støtte, så derfor opfordrer vi altid til at man sender en donation, når man afhenter maling. Hver en krone tæller, og det står dig frit for om du vil sende 25, 50, 100 eller 500 kr afsted.


Du kan også støtte os lige her:

Har I sort træmaling?

Vi kan ikke svare på lagerstatus, da vi aldrig ved hvad der kommer ind på dagen eller hvad der er blevet givet ud på sidste uddeling. 


Generelt får vi ikke særlig mange specialprodukter ind (træmaling, gulvmaling, vådrumsmaling, højglansmaling), så man må komme med et åbent sind og blive fristet af hvad der nu end er på dagen.

Jeg nåede ikke tilmeldingen?

Vi er - forståeligt nok - blevet meget populære, og i perioder går det ufatteligt hurtigt før tilmeldingslinket lukker. Da vi arbejder 90% frivilligt og er afhængig af frivillige som kan hjælpe på uddelingsdagene, har vi et begrænset antal pladser hver uge. 


Hvis man ikke kan tilgå linket, betyder det at det er lukket og man må derfor væbne sig med tålmodighed og forsøge igen ugen efter.

Kan jeg komme forbi nu?

Vi er ikke en butik med almindelige åbingstider - vi har kun åbent ifbm uddeling, som er cirka 1 gang om ugen.

Man skal tilmelde sig via de links vi deler ugenligt på vores facebookside: facebook.com/paintitforwarddk

*Du kan både se vores opslag og trykke på de links vi deler, selvom du ikke selv har oprettet dig på Facebook.

Kan vores projekt modtage maling?

Som udgangspunkt støtter vi en bred vifte af sociale og kulturelle projekter/foreninger og også en del kunstnere med lav indtægt. 

For arrangementer eller projekter, forventes det at der vil være gratis adgang for publikum. 

Og har man modtaget maling fra os, er det et krav at man sender billeder fra eventet, så vi kan se - og ofte dele - hvad malingen er blevet brugt til.